دانشگاه طب آذربایجان / کارگزار رسمی و مستقیم باکو


» اخذ ویزای تحصیلی آذربایجان

 اخذ ویزای تحصیلی آذربایجان

ویزای دانشجویی دانشجویان خارجی در آذربایجان تمام دوره آموزشی را پوشش میدهد. برای دانشجویان یک ویزای ورودی واحد با دوره اعتبار ۳۰ روز صادر خواهد شد و لازم است که یک بار برای کسب اجازه اقامت موقت در آذربایجان درخواست بدهند.
پس از انتخاب دوره کالج یا حاضرلیق، دپارتمان رسیدگی به امور اقامت دانشجویان دانشگاه طب باکو فرم کسب اجازه اقامت از طریق تحصیل را طی معرفی‌نامه بهمراه پاسپورت، آماده و به اداره مهاجرت ارسال خواهد کرد.

مراحل اقدام به اخذ اقامت از طریق دانشگاه طب:
مرحله اول: استعلام حقوقی از صفحه اول گذرنامه جهت استعلام بین‌المللی
مرحله دوم: اقدام برای گرفتن دعوتنامه از طرف سازمان مهاجرت کشور آذربایجان
مرحله سوم: حضور شخص مورد نظر در باکو به مدت پنج تا هفت روز، جهت تحویل دادن مدارک

مدارک موردنیاز دپارتمان اقامت دانشجویان دانشگاه طب:
- دعوتنامه رسمی دانشگاه طب باکو 
- قرارداد تحصیل در دانشگاه طب باکو 
- فرم درخواست اقامت تکمیل و تایید شده
- مبلغ 40 مانات برای هزینه صدور گرین کارت
- عکس پرسنلی رسمی 3x4 پشت قرمز یا سفید
- اصل گذرنامه بعلاوه کپی از صفحات ورو و خروج گذرنامه
- برگه نتایج آنالیز خون، آزمایشات مربوط به عدم ابتلا به بیماری‌های  HIV+ / Hepatit A B C
- دانشجویانی که از طریق اجاره خانه اقدام می‌کنند بایستی اجاره‌نامه معتبر خود را به مدیر واحد اقامت دانشجویان تحویل دهند.
- دانشجویانی که اسکان آنها از طریق خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه طب باکو انجام شده، ملزم به ارائه برگه اوردر (order) هستند.

* صدور گرین کارت بین 3 تا 6 هفته متغیر است که دریافت آن معمولا بعد از چهل روز کاری از زمان اقدام توسط شخص صاحب گذرنامه امکان‌پذیر خواهد بود.


شرایط دریافت ویزای همراه در آذربایجان:
اگر فردی جهت کار در جمهوری آذربایجان و یا تحصیل به این کشور مهاجرت کرده باشد و به طور موقت یا دائم در آن سکونت داشته باشد (مجوز اقامت موقت و یا دائم کشور آذربایجان را داشته باشد)، و یا شهروند این کشور محسوب گردد، می تواند برای اعضای خانواده و یا افراد وابسته به خود دعوت نامه بفرستد. با داشتن این دعوت نامه فرد می تواند برای دریافت ویزای این کشور اقدام کند. صدور دعوت نامه باید با نظارت وزرات امور خارجه کشور اذربایجان انجام گیرد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای همراه آذربایجان:
- رسید بانکی پرداخت هزینه ارسال دعوتنامه (4 مانات آذربایجان)
- تکمیل فرم درخواست دعوتنامه، دو کپی از آن را پیش خود نگه دارید
- ارائه کپی کارت شناسایی و یا کپی مجوز اقامت موقت یا دائم کشور آذربایجان شخص دعوت کننده
- کپی پاسپورت شخصی که قصد دعوت او را دارید (پاسپورت همراه باید حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد)
- اگر فردی بخواهد بیشتر از 15 روز در کشور آذربایجان بماند باید مکانی که در آن اقامت خواهد داشت را با مراجعه به اداره مهاجرت به پلیس گذرنامه اعلام و آن را رجیستر نماید
- در نهایت شخص متقاضی باید از ادره مهاجرت (وزارت امور خارجه) کشور آذربایجان نامه‌ای دریافت کند که در آن در مورد هدف ویزا، مدت زمان دعوتنامه، تعداد دفعات ورود با ویزا و موارد دیگری در آن ذکر شود.

* ارائه مدارک دیگری مثل عکس رنگی پاسپورتی و در موارد خاص سند پشتوانه مالی نیز الزامی است.
* توجه داشته باشید که دعوت نامه شما باید در یک ماه اخیر ارسال شده باشد و بیشتر از این حد از زمان صدور آن نگذشته باشد.


« خدمات ویژه گروه‌های زیرمجموعه آذطب »

همین حالا می‌توانید نیازمندی و آگهی خود را در آذطب ثبت کنید، از کترینگ آذطب سفارش غذا بدهید، سوئیت و یا تور مورد نظرتان را رزرو و یا ترانسفر خود را به ثبت برسانید

کلیه خدمات اطلاع‌رسانی و تهیه گزارشات، راهنمایی و پشتیبانی و سایر امکانات تحصیلی در پورتال آذطب رایگان بوده و تنها خدمات ویژه آذطب شامل هزینه هستند

Students Official Portal of the Azerbaijan Medical University - AMU/ATU